Hozzávalók 4 személyre:

  • Harcsafilé 60 dkg
  • Fokhagyma 5-6 gerezd
  • Olaj
  • Ajánlott köret: abos burgonyapüré

A harcsafilét szeletekre vágjuk, besózzuk, majd zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, paprikás lisztbe forgatjuk és olajban mindkét oldalát megsütjük.

Kedvelt cikkek

Halas Receptek

Római harcsafilé

Hozzávalók 4 személyre: Harcsafilé 50 dkg Burgonya 1 kg Vöröshagyma 20 dkg Füstölt szalonna 12 dkg TV paprika 4 db Paradicsom 20 dkg Tejföl 2 dl Olaj Só Őrölt bors A harcsafilét, besózzuk, füstölt szalonnalapokba Read more…

Halas Receptek

Magyaros harcsafilé

Hozzávalók 4 személyre: Harcsafilé 60 dkg Füstölt szalonna 10 dkg Paradicsom 50 dkg Paprika 50 dkg Zsír 8 dkg Só Feketebors Fűszerpaprika 4 dkg Ajánlott köret:Karika csörgő burgonya A harcsafilét kisebb darabokra vágjuk, besózzuk, majd Read more…