Hozzávalók 4 személyre:
- Harcsafilé 50 dkg
- Burgonya 1 kg
- Vöröshagyma 20 dkg
- Füstölt szalonna 12 dkg
- TV paprika 4 db
- Paradicsom 20 dkg
- Tejföl 2 dl
- Olaj
- Só
- Őrölt bors
A harcsafilét, besózzuk, füstölt szalonnalapokba csomagoljuk és olajban mindkét oldalát elősütjük. Ezután egy mélyebb tepsit kizsírozunk és az aljára szeletekre vágott főtt burgonyát teszünk. Erre rárakjuk sorjában egymás mellé a halszeleteket, majd egész vékonyra vágott hagymával szórjuk be. Ennek tetejére megtisztított, jól megmosott és vékonyra szeletekre vágott friss paradicsomot és zöldpaprikát helyezünk. Előbb kevés olvasztott zsírral locsoljuk meg, majd leöntjük liszttel elkevert tejföllel. Közép meleg sütőben pirosra sütjük.