A rendezvény szervezője

Víz-Hal-Ember közhasznú alapítvány

Helyszín: Szarvas, Kacsa-tó.

Idén is számos programmal várjuk kedves látogatóinkat az Augusztusban megrendezendő IV. Szarvasi Horgász és Halas Gasztronómiai Napokon. 

Kövessék facebook oldalunkat, ahol minden bővebb információt a programokról és fellépőkről megtudhatnak.

A halas gasztronómia, illetve a halételek szerelmesei mindkét napon csemegézhetnek a hagyományos, valamint az egyedi halkülönlegességek sokaságából. Lesz mit kóstolni, azt garantálhatjuk. A magyar konyha ízvilága mellett mód lesz megízlelni a határainkon túli vendégeink által készített finomságokat is. Halászlé, harcsás-rétes, lecsós harcsa, harcsás lapcsánka, halburger, sült hal és még sorolhatnánk. De inkább el kell jönni és ki kell próbálni, amit csak lehet.

Természetesen nem csak kóstolni, hanem bemutatkozni, versenyezni is lehet. Várjuk mindazokat is akik szabad tűzön, szabadtéren egy látványos gasztronómiai show és díjátadó gála keretében összemérik felkészültségüket más versenyzőkkel. Itt nem hagyományos főzőversenyről van szó, hanem egy merőben új és látványos bemutatkozásról, hiszen itt már a verseny közben kattognak a fényképezőgépek, forog a kamera, rögzülnek az események. A verseny végeztével összeül a zsűri és a média stábja, közösen előkészítenek egy értékelő videó anyagot a verseny fontos pillanataiból. Ezt az esti díjátadó gálán mutatják be a versenyzőknek és a közönségnek egy óriás kivetítőn, kiemelve egy-egy étel készítésének módját, a csapatok megjelenését és minden más fontos dolgot, amely a végső döntés meghozatalát alátámasztja.

Szórakoztató, zenés, táncos programokból sem lesz hiány. A zenei műfajok sokfélesége által biztosított a sokféle korosztály igényeinek kielégítése is.

A gyermekesek, családosok számára is kitűnő választás lehet a velünk töltött hétvége, hiszen sok-sok programmal készültünk számukra. Kiállítóink bemutatkozásai és gyermekfoglalkoztató eseményei színesítik a napokat.

Így méltán várhatjuk, hogy idei rendezvényünk is nagy látogatottságra tarthat számot, a nyár várva-várt eseményeként.

"Hogy miért érdemes eljönnöd? Mert itt nem történhet haleset. Uszonyú finoman, szálkamentesen készülnek a halas ételek. Mert itt minden hal koma, s egyben lakoma."

Kik az idei fellépők?

Jó halas receptek?

Megéri követni minket!

Támogatóink

 
 

© 2017 Minden jog fenntartva - Szarvasihalasnap.hu