Hozzávalók 4 személyre:

  • Harcsafilé 60 dkg
  • Füstölt szalonna 10 dkg
  • Paradicsom 50 dkg
  • Paprika 50 dkg
  • Zsír 8 dkg
  • Feketebors
  • Fűszerpaprika 4 dkg
  • Ajánlott köret:Karika csörgő burgonya

A harcsafilét kisebb darabokra vágjuk, besózzuk, majd kevés zsíradékban mindkét oldalát megsütjük. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, majd kiolvasztjuk, benne a szeletekre vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, beletesszük a zöldpaprikát, majd a paradicsomot és lecsót főzünk belőle. Tálaláskor a magyaros lecsóra helyezzük a sült halszeleteket.

Kedvelt cikkek

Halas Receptek

Római harcsafilé

Hozzávalók 4 személyre: Harcsafilé 50 dkg Burgonya 1 kg Vöröshagyma 20 dkg Füstölt szalonna 12 dkg TV paprika 4 db Paradicsom 20 dkg Tejföl 2 dl Olaj Só Őrölt bors A harcsafilét, besózzuk, füstölt szalonnalapokba Read more…

Halas Receptek

Fokhagymás harcsa

Hozzávalók 4 személyre: Harcsafilé 60 dkg Fokhagyma 5-6 gerezd Só Olaj Ajánlott köret: abos burgonyapüré A harcsafilét szeletekre vágjuk, besózzuk, majd zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, paprikás lisztbe forgatjuk és olajban mindkét oldalát megsütjük. Kapcsolódó bejegyzések