Víz-Hal-Ember Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18282003 – 1 – 0 4

Adó 1%-a

Kérjük támogassa alapítványunkat céljaink megvalósításában adója 1%-val.

A befolyt összegből céljaink gyakorlati megvalósítását támogathatja. Kiemelt feladatunknak tekintjük a vízi környezet- és természetvédelmet, a halászati hagyományok megőrzését valamint a halas gasztronómia területén történő aktív szerepvállalást.

Hogyan rendelkezhet az adó 1%-ról?

Ha Ön egyéni vállalkozó:

2014.február 15-ig adhatja le adóbevallását (a 1253-as bevallási nyomtatványt), vele együtt az EGYSZA lapot, amely az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat.

Ha Ön önadózó: 

Adóbevallását (a 1253-as bevallási nyomtatványt) és vele együtt az EGYSZA lapot, amely az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat, 2014. május 20-ig küldje el az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton).

Ha a munkáltatója készíti el az Ön adóbevallását:

Nyomtassa ki az EGYSZA lapot, majd töltse ki. (Az EGYSZA lapot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. Ezután adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb 2014. május 10-ig.)

Ha Ön már beküldte az adóbevallását és elfelejtett rendelkezni az adó 1 %-ról:

Nyomtassa ki és töltse ki az EGYSZA lapot. (Az EGYSZA lapot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz 2014. május 20-ig.

Ha az adóhatóság készíti el az Ön adóbevallását:

Postai vagy elektronikus úton ellenőrzés végett megküldött, az adóhatóság által már kitöltött adóbevallásában töltse ki az EGYSZA lapot és adóbevallásával együtt küldje vissza.

EGYSZA rendelkező nyilatkozat letöltése  -> ITT <-

 

Kik az idei fellépők?

Jó halas receptek?

Megéri követni minket!

Támogatóink

 
 

© 2017 Minden jog fenntartva - Szarvasihalasnap.hu